Om oss

Morten Silkebækken AS ble etablert av Morten Silkebækken i 2009. Hovedformål er taksering og verdivurdering av fast eiendom. Selskapet er lokalisert i Hamar.
 

Morten Silkebækken AS er tilknyttet NITO Takst

Morten Silkebækken AS er medlem av NITO Takst - som er Norges største organisasjon for takstingeniører. Takstingeniørene har gjennomført NITO Takst sin grunnopplæring i samarbeid med Universitetet i Stavanger og er forpliktet etter instrukser og etiske regler. NITO Takst har obligatorisk etterutdanning for å holde medlemmene faglig oppdatert. Medlemskapet gir takstingeniørene tilgang og tilknytning til et godt gjennomarbeidet system for kvalitetssikring ved utøvelse av yrket som takstmann.

Vi utfører følgende takseringstjenester: 

- Boligsalgsrapport iht. NS3600 (BSR2)
- Tilstandsrapport for bolig (BSR1)
- Tilstandsanalyser.
- Forhåndstakster.
- Ordinære verditakster.
- Utvidede Verditakster.
- Verdivurderinger.
- Reklamasjonstakster ved eierskifte.
- Energimerking.

Våre primære arbeidsområder er Hamar, Stange, Løten, Elverum, Ringsaker, Trysilfjellet/Fageråsen, Våler, Åsnes og Åmot/Furutangen.Taksering utføres også i andre områder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Hvorfor velge Morten Silkebækken AS sine tjenester? 

- Konkurransedyktige priser.
- Høy faglig kompetanse.
- Rask levering av takstene.
- Gode beskrivelser av takstobjektet.
- Fokus på rettskriving og et godt språk.
- Grundige gjennomganger, både ut- og innvendig.
- Elektronisk overførsel av dokumentene.  

Morten Silkebækken AS har sentral godkjenning 

Sentral godkjenning er et hjelpemiddel for alle foretak som skal være ansvarlig for søknader, prosjektering, utførelse, samordning og/eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse etter Plan- og bygningsloven. Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) er den sentrale myndighet for det bygnings tekniske regelverket, tilsynsmyndighet for reglene om dokumentasjon av byggevarers egenskaper, og driver ordningen for sentral godkjenning av foretak.

Godkjennelse i tiltaksklasse 1:
- Overordnet ansvar for kontroll
- Kontroll av våtrom
- Kontroll av luft-tetthet

 
Morten Silkebækken AS er også sertifisert hos Det Norske Veritas, er en godkjent mesterbedrift, samt er en godkjentt våtromsbedrift.

sertifiseringer